moos.no You newer know!

moos.no
London OL
OL monumentet ved Big Ben

På sykkeltur med OL sykler.

Tilfeldigheten skulle ha det til at vi havnet midt i London under åpningen av OL. Vi gutter skulle til Sandefjord, og mor skulle til Bergen, så da ville det være best å fly via Londaon med Ryanair, som også var rimeligst. Siden vi først skulle den retningen, hadde Eskild et sterkt ønske om å ta noen dager i London. Det gjorde vi, og lite viste vi at dette var samme helgen som OL satte det hele i gang.

Det ble noen flotte hendelsesrike dager i London, med en flott hotellopplevelse og betraktning av OL byen både fra land og vann. Suverent!

Det var et yrende folkeliv, og siden vi var smart og leide OL sykler, kunne vi sykle på alle OL “laner” som gikk på kryss og tvers i byen. Vi var på forhand litt skeptiske når vi så det skulle være åpning OL, men framkommeligheten var helt topp, og det var god plass på Londons restauranter og barer.

Det ble en hendelsesrik opplevelse med guiding, shopping, god mat og snille barn 😉

London, vi kommer tilbake!

Møteplassen

Her er det folksomt på OL møteplassen

OL byen i riktige farger

OL byen i riktige farger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *