moos.no You newer know!

moos.no
MODS 2012
Stavanger

Mods i Stavanger 2012

For en opplevelse, vi har fått være med på den største konserten hittil. Dette oversteg hva vi kunne vente fra MODS og begeistringen sto i taket i Stavanger.

Etter en flott “oppvarming” av diverse artister, og spesielt Ylvis brødrene som gjorde en “greie” i et forsøk på å lage musikkvideo, må vi si vi var mer enn klar for MODS. Og for en åpning, dette må ha vært den optimale musikkopplevelsen. Den ene godlåten etter den andre, man kunne føle både historien rundt MODS og musikken underveis.

Dette var en flott opplevelse, og en prefekt arena for en konsert av dette kaliber. Toalettfasilitetene kunne vært noe bedre, og det burde vært kjøpt inn noen liter mer drikke, men hva gjør no det når man har en Morten Abel som gjør en fantastisk opptreden med en fantastisk musikk 😉

Stavanger

Morten Aabel på senen i kjent positur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *