Det ble en kjapp tur til Italia også i år.


Fra øverste topp i Fallo
Byen Fallo i Abruzzo

Helt på impulsiven fant vi ut at det hadde vært fint og få noen dager sol også i år, for her hjemme har det ikke akkurat vært strålende. Etter deltagelse i Fyrsta Vattenfestival så vi på muligheten på å få en kjapp tur til Italia fra Torp, og det passet utrolig bra med avreise dagen etter, for her var det 249.- biletter tilgjengelig, og det var bare å rulle bobilen avgårde til Torp.

Vi lander i Pescara sent på kvelden og bor på et nærliggende flott hotell (Parc Hotel Villa Immacolata) for så å reise videre til Fallo morgenen etter. Før avgang ble det en shoppingrunde i Pescara.

Det ble et vanvittig regnværa oppover i dalen, og det ble til tider full stopp i tunellene, for folk nektet tydeligvis og kjøre i dette været?!? Men det stopper selvsagt ikke en Bergenser, som er vant til noen dråper.

Når vi kom fram i Follo var været betraktelig bedre, og vi fikk en flott uke i fantastiske omgivelser – dette er relaxing på sitt beste. Et nydelig sted – takk til tante Trine for lånet.

Det ble retur til Pescara for nokk en shoppingtur før det bar videre til london og OL åpning som vi skriver et eget innlegg om, for det ble også en flott opplevelse 😉

Takk for turen!