Italia 2011


20110907-214643.jpg

Endelig skal vi få oppleve varmere omgivelser. Været har ikke akkurat vært på sommersiden denne sommeren, så nå søker vi Italia for varmen.

Det er tre år siden sist vi var i Italia, da vi gjorde «Italia rundt på 21 dager», og som da, er det Ryanair som får æren av å fly oss ned. Den gang fløy vi tur retur for 8 kroner. Noe dyrere ble det denne gang, men ikke værre enn at det faktisk er fantastisk. Vi betalte 2 700.- tur retur for 2 voksne og 2 barn.

Vi flyr fra Sandefjord til Pescara som kun ligger en halvtimes kjøring fra Fallo, som ligger idyllisk til i Abruzzoområdet. Vi har vært så heldige å få låne et hus i byen, som ligger noen hundre meter over havet.

Byen består av 93 fastbeboende, en liten kolinialbutikk, frisør, bar, kirke og selvsagt botchabane. Dette er en utrolig koselig by, med stort felles engasjement. Her tar alle vare på alle, selv 4 nordmenn som har glemt nøkklen til huset hjemme! Men med godt engasjement fra byens pubvert, ble dette også løst.

Endelig ble det også sol, bading og lange utekvelder. Vi har savnet dette denne sommen, og fikk endelig oppleve sammenhengende varmedager denne sommeren.

Temperaturen lå på mellom 35-42 grader. Om nettene blir det noe lavere, ca 18-20 grader.

Det ble en flott tur, som vi håper vi kan få oppleve igjem. Takk for lånet av huset 😉