Konfirmasjon – Harald


Harald
Harald inn i de voksnes rekker

Så var vi plutselig kommet til Haralds konfirmasjon. En begivelserik og flott dag med venner og familie. Harald kunne ikke bestilt bedre vær, for solen står høyt på himmelen og nedbør som vi ellers er rimelig vant med er heldigvis fraværende.

Harald konfirmeres i den nye kirken i Blomsterdalen som det første kullet som konfirmeres her. Kirken ligger praktfullt til og er innredet smakfullt med en følelse av at man er i en stor stue i stedet for en kirke. Selve seremonien er også noe mer moderne enn tidligere og ved bruk av projektor og morsomme innslag, blir dette en flott seremoni som vi ikke kommer til å glemme med det første.

Harald har valgt “ferdigmat” levert i form av koldtbord, som var flott dandert. Når det også var godt tilberedt og smakte fortreffelig kunne det ikke vært bedre. Når Harald også startet sjokoladefondyen som desser til barna (og noen voksne J) ble det prikken over i-en.

Noen taler ble det også under mat/kaffe og fetter Vegard hadde som vanlig en morsom på lur.

Alle så ut til å kose seg, og med den flotte lokasjonen i Gromstadveien hos Farmor og Farfar, kunne Harald ikke fått en bedre dag. En stor takk til alle som gjorde en innsats for en perfekt dag 😉

Gratulerer så mye med dagen!

Harald
Konfirmanten i finværet