Risnes Rally 2012


Triton 1960
Tritonen «fullt» oppakket.

Så ble det Risnes Rally også i år. Det så lenge ut til at det var treffet i Eidfjord som skulle “overskygge” denne turen, men når MODS konserten dukket opp i Stavanger, og dette var samme helg, var valget enkelt. Vi så fram til en tur til Eidfjord og Westfjord Britbike Rally, men MODS spiller ikke hvert år 😉

Det ble en flott kjøretur til Risnes, men en kort visitt i Sandnes hos Moonshine, for så å reise videre direkte til Stigs gård på Risnes. Flott vær, varmt og lite trafikk på de flotte veiene mellom Sandnes og Knaben gjorde dette til en perfekt MC tur med Tritonen.

Dessverre ble det en del regn denne helgen i Risnes, men med en kulturlåve på egen tomt blir det nok å ta seg til under helgen. Det eneste som manglet i år, var Viggos politiske kvarter, men vi regner med det er på plass til neste år igjen.

Noe nedbør ble det dessverre på returen til Sandnes og Moonshine, men det kom først i større mengder minutter før vi kom til Sandnes, så det kunne ikke passet bedre.

Tritonen fungerte fint hele veien, og er nå etter to lengre kjøreturer (Over 600 km) blitt en “trofast følgesvenn” og regne.

Takk for opphold og fin tur, og spesielt til Stig som er initiativtageren.

Statoil
Fjule og tørkestopp!
Lineup
Lineup før avkjøringen til MC vei nr1 i Sørnorge
,